Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود عادل‌پور گفت: حس می‌کنم حضورم به عنوان مدافع حرم موجب برکت در زندگی‌ام شده است؛ چراکه جانبازی‌ام یک برکت بود که نصیبم شد و اگر هرجای کشور عزیزمان نیاز باشد داوطلبانه حضور می‌یابم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، حضرت زینب(س) مدافع و پیام رسان نهضت امام حسین(ع) است که اگر این بانوی بزرگوار نبود نهضت عاشورا نسل به نسل در اختیار ما قرار نمی‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز در عصری به سر می‌بریم که درواقع مدافعین و شهدای حرم برای رساندن پیام حق و حقیقت اسلام و دفاع از حرم عقیله بنی هاشم عازم سوریه می‌شوند.

مدافعین حرم با این سربلندی به ما ثابت کردند که اگر در صحنه کربلا حضور داشتند، دست هیچ نامحرمی به ناموس اهل بیت نمی‌رسید این شیردلان رفتند تا جان و مالشان را فدای حضرت زینب(س) کنند که در این راه شهدای بسیاری هم تقدیم کردند و برخی هم به درجه جانبازی نائل شدند.

مسعود عادل‌پور یکی از اعضای یگان 82 سپاه صاحب الامر(عج) قزوین است که در سال 94 تحت ماموریت مدافعین حرم جعفر طیار برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سوریه شده بود.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در همان اوایل آغاز جنگ در سوریه، چندین نفر از دوستانم برای انجام ماموریت اعزام شدند و من هم ثبت نام کرده بودم، حس غریبی داشتم که چرا نتوانستم در این ماموریت شرکت کنم و برای اعزام لحظه شماری می‌کردم و از خداوند می‌خواستم که قرعه به نامم درآید؛ سرانجام با خواست خداوند و عنایت حضرت زینب(س) در 19 آبان ماه سال 94 با چندین نفر از دوستان و همکاران به سوریه عازم شدیم.

این مدافع حرم قزوینی افزود: در همان روز اول بدون اینکه در جریان باشیم اتوبوس در مقابل حرم حضرت زینب(س) توقف کرد؛ احساس عجیب و غریبی بود، همه همرزمان برای زیارت حرم حضرت زینب(س) و بعد از آن حرم حضرت رقیه(س) مشرف شدیم تا مدد بگیریم و این دو بزرگواران دست رحمت بر سر ما بکشند تا وسیله‌ای برای دفاع از حرم‌ها باشیم.

در زمان اعزم، دخترم سه ساله بود

عادل‌پور ادامه داد: فقط یک بار زیارت نصیبم شد اما همان یک بار هم آنچنان احساس قدرت و صلابتی را به من منتقل کرد که باعث شد محکم پای هدفم بایستم؛ زمانی که در فضای حرم حضور داشتم مظلومیت حضرت رقیه(س) در صحنه کربلا و غریبی امام حسین(ع) و شکنجه‌های حضرت زینب(س) برایم تداعی می‌شد.

این جانباز مدافع حرم ابراز کرد: باتوجه به اعتقادی که به حضرت زینب(س) داشتم و الگوبرداری از رزمندگان دفاع مقدس تصمیم گرفتم مانند جوانان رزمنده دیگر در این رزمایش به عنوان مدافع حرم شرکت کنم؛ این ماموریت توفیقی از جانب حضرت زینب(س) و دعای پدر و مادر و همراهی همسرم بود که توانستم در این رزمایش عاشقی شرکت کنم و با لطف و عنایت پروردگار سربلند شوم.

وی یادآور شد: علی رغم اینکه به عنوان کادر سپاه هستم اما این ماموریت به صورت داوطلبانه بود و هیچ اجباری وجود نداشت که الحمدلله با استقبال همسر و پدر و مادرم با تمام سختی‌ها توانستم شرکت کنم. واقعیت این است که هیچگاه به جانبازی و شهادت فکر نمی‌کردم که الحمدلله با لطف و عنایت اهل بیت(ع) و حضرت زینب(س) به درجه جانبازی نائل شدم.

این مدافع حرم قزوینی ادامه داد: از آنجایی که کل کشور سوریه درگیر جنگ بود خوشبختانه با روحیات و شرایطی که داشتیم، توانستیم از لحاظ نظامی بر تکفیری‌ها غالب شویم اما از طرفی هم از اینکه خانواده‌ها خانه و کاشانه خود را برای نجات جانشان رها می‌کردند و هر روز تخریب‌های بیشتری اتفاق می‌افتاد متاثر می‌شدیم که چرا مردم بی‌گناه متضرر شده بودند.

عادل‌پور با بیان اینکه شهید سردار سلیمانی بزرگ مرد تاریخ بود، عنوان کرد: حاج قاسم سفارش کرده بود که "اگر برای مقابله و مبارزه با دشمن مجبور شدید وارد منازل شوید سعی کنید کمترین آسیب به خانه‌ها برسد تا به مدد اهل بیت(ع) بتوانیم کار را به اتمام برسانیم"؛ سردار سلیمانی اسطوره مقاومت بود به طوری که از کمک به مردم بی‌گناه و مسلمان دریغ نمی‌کرد و علی رغم جنگ و بمباران تاکید داشت که به خانه و کاشانه مردم آسیبی وارد نشود. درواقع علاوه بر واجبات، مستحبات را هم رعایت می‌کرد و این فرمان موجب قوت قلبی می‌شد که ما قطعا پیروز خواهیم شد.

تمام قد برای دفاع از میهن عزیزمان آماده‌ایم

جانباز مدافع حرم درباره نحوه جانبازی و عملیات افزود: از آنجایی که عملیات سال 94 مصادف با ایام محرم و صفر بود، عملیات محرم نام گرفت. ساعت 9 شب آذرماه بود که برای ماموریت اعزام شدیم و من هم به عنوان آرپیجی زن همراه چند نفر از دوستان بودم. تیپ فاطمیون در منطقه بانس حضور داشتند که با حمله داعشی‌ها و جبهه النصره با خودروهای انتحاری همه به شهادت رسیده بودند؛ ما برای جبران و جلوگیری از روند پیشروی دشمن وارد عمل شدیم.

وی ادامه داد: مجبور بودیم چراغ خاموش حرکت کنیم تا دشمن حضور ما را حس نکند چراکه با مشاهده کوچکترین نور شلیک می‌کردند؛ ماشین در تاریکی جاده حرکت می‌کرد چون جمعیت رزمندگان زیاد بود و جایی برای نشستن نبود به طوری که همگی پشت ماشین ایستاده بودیم، در همان حالت احساس کردم شیئی به سرم برخورد کرد.اولین بار آنجا آسیب دیدم اما چون بدنم گرم بود، درد زیادی نداشتم و فکر می‌کردم مشکل خاصی نیست.

این مدافع حرم اضافه کرد: برای انجام عملیات در روستای الاسم در منطق بانس مستقر شدیم که به علت شدت آتش بار و بمباران از سوی دشمن مجبور شدیم دور یک منزل را بچرخیم که در حین دور زدن با همان آرپیجی مسلح شده داخل یک چاله دو متری افتادم.همان لحظه افکار عجیبی در ذهنم خطور کرد و حس کردم مانند شهید محمدرضایی به شهادت می‌رسم اما آرپیجی عمل نکرد درغیر این صورت داخل چاله انفجار رخ می‌داد و ممکن بود چند نفر هم به شهادت برسند اما به لطف حضرت زینب(س) اتفاقی رخ نداد.

عادل‌پور بیان کرد: با کمک دوستان از چاله خارج شدم؛ به دلیل رطوبت هوا و نم‌گرفتگی موشک و مهمات ما درست عمل نمی‌کرد، کمی جلوتر که رفتیم انفجار از سمت نیروهای خودی و دشمن به حدی بود که مجدد از ناحیه سر و صورت آسیب دیدم و از توفیق ادامه راه محروم شدم و به عقب بازگشتم. زمانی که مجروح شدم فکر نمی‌کردم اتفاق خاصی افتاده باشد فقط احساس کردم مورد اصابت ترکش یا تیر مستقیم قرار گرفتم که بعد از حدود یک ساعت کم کم دردم بیشتر شد و در نهایت با کمک دوستان به بیمارستان حلب اعزام شدم.

جانباز مدافع حرم ادامه داد: مورد اصابت موج انفجار و آسیب از ناحیه پای چپ قرار گرفته بودم، دقیقا اعمالی که توسط پزشکان بالای سرم انجام می‌شد را با چشمان باز می‌دیدم، شب فراموش‌نشدنی بود به طوری که آن شب هنوز هم مانند روز اول در ذهنم باقی مانده است؛ بعد از درمان اولیه در بیمارستان حلب برای مداوای بیشتر به ایران بازگشتم و پنج ماه تحت درمان و جراحی قرار گرفتم تا به لطف حضرت زینب(س) و محبت همسرم که مانند یک پرستار همراهم بود اکنون وضعیتم بهتر است.

فرماندهی شهید سردار سلیمانی قوت قلبی برای ما بود

وی ابراز کرد: تقریبا حدود 30 روز در منطقه بودم که همان بار اول هم مجروح شدم؛ البته بار دیگر هم داوطلب اعزام شدم اما توفیق دوباره نصیبم نشد.از آنجایی که منطقه بانس مورد حملات شدید قرار گرفته بود، دو هفته بعد از بازگشتم به ایران، شهید سردار سلیمانی شخصا برای بررسی منطقه وارد منطقه شده بود که توفیق زیارت او را نداشتم.

این مدافع حرم قزوینی یادآور شد: زمانی که مجروح شدم چند نفر از دوستان هم‌استانی نیز در آن عملیات مجروح شدند اما به شهادت نرسیدند؛ شهیدان زکریای شیری، الیاس چگینی و شهید سیاهکالی مرادی دو هفته قبل از عملیات ما به شهادت رسیده بودند.

عادل‌پور بیان کرد: زمانی که قصد اعزام داشتم دخترم سه ساله بود و علی رغم شرایط سخت اما همسرم با آغوش باز از تصمیمم استقبال کرد و گفت که "عشقم را فدای حضرت زینب(س) می‌کنم" و این جمله موجب دلگرمی و آسودگی خاطرم شد و به عشق حضرت زینب(س) و اهل بیت(ع) در این راه قدم برداشتم.

جانباز قزوینی تاکید کرد: حضرت زینب (س) اسطوره‌ای از صبر و استقامت است و عشق و علاقه‌ای که به اهل بیت(ع) داشتم توفیق شرکت در ماموریت را نصیبم کرد؛ ما رفتیم از حرمی دفاع کنیم که نامش لرزه بر اندام دشمن می‌اندازد. حس می‌کنم حضورم به عنوان مدافع حرم موجب برکت در زندگی‌ام شده است چراکه جانبازی‌ام یک برکت بود که نصیبم شد و اگر هرجای کشور عزیزمان نیاز باشد داوطلبانه حضور می‌یابم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سردار سلیمانی مدافع حرم نفر از دوستان حضرت زینب س اهل بیت ع حرم حضرت شرکت کنم عادل پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در استان فارس اعلام شد

نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور و استان فارس با حضور نمایندگان اعتاب مقدسه به میزبانی سومین حرم اهل بیت (ع) در شیراز برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت‌الاسلام ابرهیم کلانتری در نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت کشور که به میزبانی حرم مطهر شاهچراغ (ع) شیراز برگزار شد، اظهارداشت: اغتنام فرصت ارزشمندی است که خداوند عنایت کرده است. دهه کرامت، با میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، آغاز می‌شود و پس از آن، بزرگداشت امامزادگان واجب التعظیم را پیش رو داریم.

وی افزود: ششم ذی‌القعده نیز، روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی‌الکاظم (ع) است و در نهایت، این دهه مبارک با میلاد خجسته حضرت ثامن الحجج، علی بن موسی الرضا (ع)، در روز یازدهم ذی‌القعده خاتمه می‌یابد؛ همه این اعتاب و امامزادگان و مراکز مختلف در ذیل وجود مقدس حضرت رضا (ع) است. پایتخت معنوی کشور ما مشهد مقدس است و گنبد طلایی امام علی بن موسی الرضا (ع) بر سر کشور پرتو افکنده است و همه ما در ظل توجهات آن امام رئوف هستیم. 

تولیت حرم مطهر ضمن تأکید بر اهمیت مغتنم شمردن فرصت‌ها خاطرنشان کرد: هر زمانی، برای هر کاری مناسب نیست. در روز عید و شادی، مجلس روضه نمی‌توان برپا کرد، در این‌صورت نتیجه لازم از کار گرفته نمی‌شود.

کلانتری ادامه داد: ساختار دهه کرامت، خود، یک فرصت است و همه چیز در آن جای دارد. ما باید در کار فرهنگی، فرصت‌شناسی داشته باشیم و فرصت را غنیمت شمریم.

وی با بیان اینکه ماه‌های مبارک رمضان، محرم و صفر، فرصت هستند،  بیان کرد: انقلاب بزرگ اسلامی که بزرگ‌ترین انقلاب مردمی جهان است، از دل محرم و صفر متولد شده است. این فرصت را خداوند به ما عطا کرده است. همچنان‌که مردم برای نوروز از چندین روز تا چند ماه قبل، آماده می‌شوند، خواهش بنده این است با آمادگی به سراغ فرصت‌ها برویم. در آستانه دهه کرامت هستیم و لازم است هر دستگاهی برنامه‎‌ریزی لازم را داشته باشد و تمام امکانات خود را پای کار بیاورد.

وی همچنین اظهار کرد: اگر مدیریت فضا به خوبی انجام شود، کار خوبی صورت خواهد گرفت و اگر به خوبی مدیریت نشود، کار خوبی انجام نخواهد شد. اینها لازمه کار فرهنگی است.

تولیت حرم مطهر شاهچراغ گفت: اگر فضای حاکم بر یک شهر، دست تفکر انقلابی و اسلامی باشد، همه کار‌ها به یک شکل در همان مسیر قرار می‌گیرد و هر کس در آن بازی کند، در زمین انقلاب و اسلام بازی کرده است. اما اگر فضای منفی حاکم شود، هر کس در آن بازی کند، به نفع جریان منفی است. فضای امروز جهان، فضای ضد صهیونیستی است و هر کاری که انجام شود ضد صهیونیستی است.

وی با مهم شمردن فضاسازی در دهه کرامت، تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان، گناه و دزدی کمتر می‌شود، چون با فضای آن ماه سازگار نیست. در ماه محرم همه عزادار و مشکی‌پوش می‌شوند، چون فضا تغییر کرده و این تغییر فضا، انسان را به‌سوی خود جلب می‌کند.

کلانتری از مسئولان شهری خواست تا در فضاسازی همت کنند؛ تصور نشود که بالارفتن یک پرچم اهمیت چندانی ندارد، همین پرچم‌ها فضا را تغییر می‌دهند. شهرداری‌ها در فضاسازی، نقش جدی و برجسته دارند. همچنین مساجد، کانون‌های فرهنگی_ هنری دارای نقش بسزایی هستند.

وی ادامه داد: سازمان‌ها و نهاد‌های انقلابی نیز نقش پررنگی دارند. اگر اینها نقش خود را درست بازی کنند، کار‌هایی که اتفاق می‌افتد، مؤثر واقع خواهد شد. اگر فضا آماده نباشد، تأثیرگذاری چندانی نخواهد داشت. بهترین روضه، در مکانی که فضای آن آمادگی لازم ندارد، دارای تأثیر چندانی نیست، اما بالعکس، مکانی که دارای فضاسازی مناسب است حتی با برنامه‌ای پایین‌تر، دارای تأثیرگذاری بیشتر است. فضاسازی کم‌هزینه است، اما غفلت‌ها مانع آماده‌سازی فضای مناسب می‌شود.

کلانتری اظهار کرد: بزرگداشت حضرت احمدبن موسی‌الکاظم (ع) در روز ششم ذی‌القعده، حس بومی‌گرایی و ناسیونالیستی نیست، بلکه رهنمود مقام معظم رهبری است که این‌جا، سومین حرم اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است؛ و این دستور ایشان است که همه همت کنند تا این جایگاه، ایجاد شود.

تولیت حرم مطهر شاهچراغ در پایان اظهار کرد: خواهش بنده این است دوستانی که از اعتاب و آستان‌های مقدس حضور دارند، اجازه ندهند توصیه مقام معظم رهبری بر زمین بماند. صدا و سیما، مطبوعات، وزارت‌خانه‌ها و مراکز مختلف بایستی همت کنند. البته به برکت خون شهدایی که در این مکان مقدس به خون غلتیدند و صحن مطهر این آستان، به خون آنان رنگین شد، این حرم مطهر، جنبه جهانی پیدا کرده است.

حجت‌الله طلایی معاون فرهنگی حرم مطهر شاهچراغ (ع) نیز به بیان برنامه‌های تدارک دیده شده برای دهه کرامت پرداخت و گفت: از روز قبل از ولادت حضرت معصومه (س) با برگزاری مراسم پیاده‌روی دختران از بقعه ام احمد به سمت حرم مطهر شاهچراغ (ع) برنامه‌ها را آغاز خواهیم کرد و در بعد از ظهر روز بیستم اردیبهشت‌ماه نیز تجمع دختران فاطمی را در حرم مطهر شاهچراغ (ع) خواهیم داشت.

وی افزود: برنامه غبارروبی توسط خدام از برنامه‌های ویژه‌ای است که هر ساله به مناسبت روز بزرگداشت احمدبن موسی کاظم (ع) برگزار می‌شود و در روز‌های 26 و 27 اردیبهشت نیز برنامه‌هایی با حضور کارکنان دولتی لشگری و کشوری و راهپیمایی با محوریت امام جمعه شیراز به مناسبت سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس هم با بیان اینکه جلسه اول ستاد دهه کرامت هفته گذشته با حضور نمایندگان تمامی دستگاه‌های عضو برگزار و برنامه‌ها پیش‌بینی و ابلاغ شده است، گفت: شیوه‌نامه برگزاری دهه کرامت و برنامه‌های پیشنهادی هر دستگاه، در همان جلسه تفکیک شد.

وی افزود: بیش از یک‌هزار برنامه در نقاط مختلف استان به مناسبت دهه کرامت برگزار خواهد شد و در شیراز چند جشن محوری بزرگ با مدیرتی قرارگاه فرهنگ بسیج و سپاه برگزار می‌شود.

برگزاری جشن برادرخواهری و برپایی پاتوق‌های دخترانه در 10 نقطه شهر و همچنین برنامه‌های تشویقی برای سربازان، از جمله مرخصی تشویقی، تقدیر از دختران نخبه در محیط ادارات، آذین‌بندی شهر به مناسبت دهه کرامت، برگزاری محافل قرآنی، شب شعر، اردو‌های سیاحتی زیارتی به مشهد و قم، برگزاری مراسم‌های ختم صلوات، ارائه کمک‌های معیشتی به نیازمندان از جمله برنامه‌هایی است که به گفته حجت‌الاسلام ملک‌مکان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام سیداحمد مشرف معاون فرهنگی حرم حضرت معصومه (س) نیز از برگزاری بزرگترین اجتماع دختران کشور در روز 20 اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: با تدابیری که اندیشیده شد، دبیرخانه دائمی ستاد ملی تکریم دختران در حرم حضرت معصومه (س) از ابتدای دهه کرامت و به منظور برگزاری ویژه برنامه‌های تکریم دختران و بانوان تشکیل می‌شود.

همچنین مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری دو ویژه برنامه در دهه کرامت خبر داد و گفت: نخستین برنامه، اختتامیه کنگره بین‌المللی حضرت علی ابن محمد باقر (ع) است که در مشهد اردهال برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدکاظم موسوی متقی در خصوص برنامه دوم نیز گفت: اختتامیه جشنواره قرآنی کشور در استادیوم شهید شیرودی و با حضور چند هزار نفر از قاریان کل کشور برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی سپاه فجر فارس نیز با بیان اینکه رویکرد سپاه و بسیج در طول سال این است که هر روز، دهه کرامت باشد، گفت: مجموعه سپاه و بسیج در هر پنج ناحیه شهر شیراز فعال است و در 4 نقطه شهر، تدارک برپایی جشن دیده شده است.

محمد رنجبر با بیان اینکه در برگزاری جشن‌ها، دو بحث حجاب و فرزندآوری نیز مد نظر ماست، همچنین از برگزاری یک جشن بزرگ در سالن ورزشی شهید دستغیب شیراز با همکاری تمام دستگاه‌ها خبر داد.

‌رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز با بیان اینکه شکوه تمدن ایران اسلامی به واسطه مجاهدت و حضور فرزندان امامان معصوم و امام رضا (ع) در کشور ماست، گفت: دهه کرامت بهانه‌ای است برای بیشتر از ولایت گفتن و بیشتر از مکتب اهل بیت (ع) حرف زدن.

حجت‌الاسلام والمسلمین کمال‌الدین خداداده افزود: در روز دختر به‌عنوان آغازین روز دهه کرامت، اگر بتوانیم دختران سرزمینمان را با وجود مبارک حضرت فاطمه معصومه (س) آشنا کنیم، وظیفه اصلی‌مان را انجام داده‌ایم.

وی با تاکید بر اهمیتِ نشان دادن جایگاه زن در تاریخ و تمدن ایران، گفت: امروز برخی‌ها می‌خواهند به دختران ما اینطور القا کنند که شما در جامعه ایران ارزشی ندارید، اما تاریخ گواهی می‌دهد که نه امروز، بلکه آن زمانی که در غرب هیچ حقی برای زن قائل نبود، ایران و اسلام به دختران و زنان بهای بسیاری می‌داد و اگر این نگاه در جامعه ما ترویج شود، بسیاری از مسائل ما حل خواهد شد.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در استان فارس اعلام شد
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • نکوداشت مبلّغ شهید و فقیه انقلابی دیارعلویان
  • بزرگداشت شهیده راحله روشنگر شهید مدافع سلامت ماسال
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند